29: No Hard Feelings – Darılmaca Gücenmece Yok! (2023) Türkçe Altyazı (Çeviri: Onsraman)

No Hard Feelings – Darılmaca Gücenmece Yok! (2023) Türkçe Altyazı Çeviri: Onsraman 2160p 4K Çeviri Sunum Tarihi: 17 Haziran 2024 Altyazı Format: Aegisub SubRip text subtitles (.srt) Film Zamanı: 1 saat 43 dakika 50 saniye (4,61 GB MKV) Kaynak Film: No.Hard.Feelings.2023.2160p.4K.WEB.x265.10bit.AAC5.1-[YTS.MX] UYARI! FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE LÜTFEN ÇEVİRİ NOTLARINI OKUYUNUZ. Altyazı İndirme İlişimi: No.Hard.Feelings.2023.2160p.4K.WEB.x265.10bit.AAC5.1-[YTS.MX].rar *** Çeviri: … More 29: No Hard Feelings – Darılmaca Gücenmece Yok! (2023) Türkçe Altyazı (Çeviri: Onsraman)

Mehmet Kösemen “Türk İslam Tarihinde Hayali Varlıklar” PDF İNDİR!

Hayal gücü; insanı insan özelliklerin en önemlisidir. Atalarımız onun sayesinde duvarlara göz alıcı hayvan resimleri çizmiş, taş ve ahşaptan yüce tapınaklar dikmiş ve asırlar boyunca yankılanan edebi eserler üretmiştir. Bu bitmek bilmez üretim boyunca insanlar karşılaştıkları şeyleri açıklamak için de hayal güçlerine başvurmuşlar, sadece kafalarında var olan varlıklar ile dünyalarını donatmışlardır. Bu yolla üretilen hayali … More Mehmet Kösemen “Türk İslam Tarihinde Hayali Varlıklar” PDF İNDİR!

Fransızca veya Türkçeye Çeviri Roman Okuma Listesi

Andre Malraux – La Condition Humaine – İnsanlık DurumuAndre Malraux – Les Conquerants – FatihlerAlbert Camus – Les Possedes – EcinnilerAlbert Camus – L’Homme Revolte – Başkaldıran İnsanAlbert Camus – La Peste – VebaAlbert Camus – La Chute – DüşüşAndre Breton – Nadja – NadjaBoris Vian – L’Arrache Coeur – Yürek SökenBoris Vian – L’herbe … More Fransızca veya Türkçeye Çeviri Roman Okuma Listesi